Kasemäel +ponil ratsanik seljas

Kõigepealt läksin Kasemäe talli külla. Vaatama, kuidas Mia Izmailiga toimetab. Pani seal valmis ja sättis rihmakesi jne :D Jube suur hobune ikka, jalad ka poole jämedamad kui minu ponil, ise sporthobune, noh läti sporthobune :D Andsin siis neile trenni veits. Loomult oli ruun jube tuim, ei osanud surve eest ära minna jne. Vahepeal tegin veits käe kõrval tööd, paistis et oli kasu. Põhiharjutusena tegid serpentiine. Harjutasid veel üht-teist ja saigi trenn läbi. Siis püherdama, puhastusse ja kõik.

Edasi läksin Rahulasse poni juurde. Tõin ta koplist ja panin valmis. Jällegi sadula ka.Kordetasin teda niisama, reageeris jälle häälele hästi. Ainult parematpidi ei tahtnud traavis hästi sammu venitada. Tegin mõlematpidi palju üleminekuid jne. Külgratsmetega tegin hästi vähe. Siis ütlesin Saalele, et noh, mul on vabatahtlikku vaja :D Alguses ajas vastu, lubas kellegi teise otsida. Aga kuna kedagi teist võtta polnud, pidi ikka ise sinna selga ronima :D Ma tahtsin lihtsalt harjutamiseks kordetada teda ratsanikuga, külgratsmed jätsin peale. Ütlesin kohe, et ta ei tee midagi pahatahtlikku ja ei teinud ka. Saale siis ratsutas temaga sammu-traavi ja ma hoidsin kordet. Testis pidureid jne :D Siis talli, varustus maha ja poni sai oma lõunat nautima hakata. Jäin temaga täitsa rahule :) Tallis lasin veel palsamit ka ja kammisin saba-laka läbi üle pika aja.
Siis tulime tulema. Tõin oma tekihunniku ka koju, mis boksiäärel vedeles :D Hortesest läksime ka läbi, ostsin kassile Royal Canini krõbuskeid, olid kallimaks läinud :P

1 comment:

Mia said...

Nagu... TULE VEEL TULE VEEL TULE VEEL TULE VEEL!