Niitväljal

Täna läksime kõigepealt Rahulasse. Võtsin poni koplist, lasin ta platsile lahti ja jooksutasin. Tegi oma galopikiirendusi suht palju, sai ennast tühjaks joosta jälle.

Siis põrutasime Niitväljale Critele külla. Mära oli parasjagu koplis aega veetmas.


Kui me riietusruumist tagasi tulime, toodigi ta just sisse. Niisiis sai Laura teda puhastama hakata. Õigemini talvekarva maha nühkima hakata :D Seda tuli lihtsalt meeletult. Siis tõi Uudekas sadula ja panime valmis märapunni.
Maneežis oli üllatavalt palju rahvast. Uudekas alguses kordetas veits ja siis ronis selga. Trenn läks päris norm. Suht harjumatu oli Critsi ratsaniku all vaadata :)

5 comments:

Ingrid said...

Kas ta alles hiljuti pandi sadulasse? Ma arvasin, et ta mingi 5 vähemalt juba.

Triin said...

Ta pandi kolmeselt sadulasse kõigepealt. Siis Antu sõitis teda Niidus mingi pool aastat. Aga siis tulid tervisejamad peale (siiamaani segane, mis täpselt siis oli või ei olnud, selja või tagaveeranditega midagi, vb kasvuraskused). Siis ta puhkas Kasemäel kuskil aasta. Vahepeal tegi kordetööd ka aga ikka tuli midagi ette, et sadulasse uuesti ei jõudnud :P Veits siuke keeruline mära ka, et võib ootamatult reageerida ja asi ratsanikule kehvasti lõppeda. Nüüd siis teist kuud uuesti sadulas. Muidu sündinud 2004.

Ingrid said...

Ok. Julged inimesed, kes endiste (võimalike) seljaprobleemidega hobust ikka libisevaga kokku tõmbavad. :P

Triin said...

Noh, mära on selline, et kui tal valus oleks olnud, oleks ta sõitja kohe sealt alla kupatanud :D Ka muid asju arvestades võib arvata, et probleemi enam pole.

Libiseva kohta nii palju, et ma ise ka seda ei poolda aga pole minu asi. Hobuseomanik palus vähem kasutada. Niitvälja kontekstis pole see midagi erilist, seal sõitsid kõik pead rullis :S Suht nõme oli vaadata, aga nende jaoks on see tavaline...

Laura said...

Oii, ma ei teadnudki, et sul blogi, muudkui loen nüüd :D

Critel olid jah kasvuraskused, kasvas nii kiiresti, et seljalihased ei jõudnud piisavalt tugevaks minna.
Nüüd kõik korras ja Crite korralikult töös :)

Ma nüüd loen edasi :D nii palju oma hobusest juttu :D