Võistlused

3.mail käisime siis Perilas koolisõitu võistlemas. Skeem oli A18 ehk siis see kõige uuem. Mulle meeldis, et oli selline teistsugune. Nt keskliine oli palju: sissesõit, keskliin voltidega, keskliin kergendades ja poolik keskliin X-G lõpetuseks. Eks ta üks raskemaid A-sid oli, harjutused tulid tihedalt üksteise otsa. Aga muidugi mitte midagi sõidetamatut :)
Igatahes hommikul läks jokutamiseks, küll oli treiku kumm tühi jne. Niiet sinna jõudsime suht hilja. Tegelikult oleksid Kätlin ja Dollar pidanud olema meist eespool aga kuna neil on pikka soojendust vaja, siis vahetasime ära. See tähendas, et ma pidin turboga valmis panema ja soojendama hakkama :D Kõik käis hästi kähku, ma ei jõudnud ei närvama hakata ega skeemi üle korrata, juba oligi minu kord :P Poni õnneks ei kartnud silmnähtavalt lillepotte ja asju. Peale skeemi lõppu olin rahul, polnud ühtegi suurt viga. Ainult seda tundsin, et hobune vajus veits ära ja pidin liiga surkima teda.
Pärast kui hinnetelehti nägin siis küll nii hea tunne enam polnud :D Laving hindas päris karmilt, temalt sain ~53%, Vint andis ~61%, kokku siis umbes 57%. Samas pooltel oli alla 60, niiet normaalne. Konkurents oli ka päris arvestatav. Kokkuvõttes jäin 9-ndaks, kokku oli mingi 17 vist. Kogemusena oli hea, ma polnudki varem väljaspool koolisõitu võistelnud :) Siis ostsin ponile MIJTENi müslit. Quattro't, mõeldud külmaverelistele hobustele. Eks näis, kuidas sobib. Maitseb talle igatahes küll :) Põhiline, et liiga palju energiat ei annaks aga samas jõudu oleks vaja. Päevalilleõli kallan ka peale tavaliselt. Kaera saab ta endiselt 2 peotäit päevas ja parem ongi.

Eile käisime koos teistega põllul sõitmas. Nii mõnus oli, treeningule mõjus ka hästi :) Impulss oli parem, vastas ka hästi ja hakkas traavis sammude venitamisest aru saama :) Alguses üritas ära tõmmata ka aga siis sai pihta, et kõik sõidavadki omaette ringe ja ta ei jää üksi.

Täna sõitsin platsil, hüppasin :D Väikest ristikest, tuli päris normaalselt. Samas eilsega võrreldes on tal ikka platsil vähe motivatsiooni liikumiseks :P Paremale galopitõste on liiga sisemise ratsme peal aga muidu oli hästi. Hiljem tulime uuesti platsile, tegin käe kõrval klikkertreeningut jälle. Aretasime seal mingeid asju, tahtsin teda kiita selle eest et ta püherdamiskohta otsis aga lõpuks sain kogemata kraapimise :P Pole hullu, järgmine kord õpetan välja jälle, kui pakub. Küünalt proovisime ka(klikkerita) ja niisama lollitasime. Poni oli tubli :)

1 comment:

Ruudu said...

Ära oleks tulnud märkida ka minu ergutustantsud!