Matkame ja hüppame

Pühapäeval olid meil tallis talgud. Korjasime koplitest kive :) Kui massiga peale minna, saab päris kiiresti tehtud. Nüüd kohe ilus vaadata.

Esmaspäeval läksin maastikule. Tegin kuskil 16km ringi :) Ülimõnus oli, poni oli tubli. Ok, päris mitu korda hakkas galopis koju jooksma :D aga ei üritanud kordagi alla visata. Raudadega on ka nii hea kruusa peal lasta :) Igatahes kolasime jõe ääres, seal on niiiii ilus loodus! Täiega nautisin. Üle mitme põllu sai galopis tõmmata ja üldse võtsime vabalt. Trumm kartis ainult lehmi ja pani MEGA traavlitraaviga neist mööda :D Ausõna nagu, ma pole ühegi endise võistlustraavli seljas ka sellist traavi tundnud, see oli lihtsalt hämmastav, et eestlane niimoodi joosta suudab :D Siis tegime võsamatit palju :D Minnes läksin mööda võsarada, sisuliselt kinnikasvamas rada ja peab rämedalt pugema vahepeal. Tagasitulles tahtsin seda vältida ja võtsin mingi metsaraja, mis lõpuks viis sohu ja kadus ära :D Lõpuks leidsin koha, kust üle mudakraavi hüpata ja järgmisel soisel kohal vajus poni üle kaitsmete mutta :P Aga eesti hobune ongi soohobune - natsa laiad kabjad ja ise kerge - ja nii ta sealt sama kiiresti ka välja pani. Üldse ma imestasin, et ta jalad terved olid pärast, sest ma panin läbi no IGASUGUSE pinnase valimatult. Vähe peenem hobune oleks juba poole tee peal lonkama hakanud :P Otse läbi oksarisuhunnikute, aukude, soo, nagu tangiga sõidaks. Eesti hobuse suurim väärtus ongi tema kabjad ja jalad!

Kolmapäeval on meil tallis hüppepäev ja takistused üleval. Seega läksin hüppasin vahelduseks. Valjad olin eelmine kord koju hooldusesse viinud ja muidugi sinna ma need unustasingi :D Siis laenasin Evelylt mingeid. Olid sellised kuldsete pannalde ja kuldsete suulistega. Kes ütles, et hallile kuldne ei sobi, sobib jumala hästi! Tekkis kohe isu endale ka kunagi sellised muretseda :D Need olid tal juhuslikult ilma kapslita ja Trumm nägi nii nunnu niimoodi välja :) Hüpped läksid enam-vähem. Alguses veidi paremini ja siis natsa halvemini. Lammutasin seal natsa ja siis läks Renek selga. Harjutas poni hüppamisega, neil tuli muidugi paremini välja kui minul :P Mul kartus sees ja istak sitt, lisaks pole teab mis ajast ühegi normaalselt hüppava loomaga sõitnud. Püüan ennast parandada, minu vead :) Sadulavöö pean ka kindlasti meetrise leidma, sadul pidavat täitsa küljelt küljele käima :P Pärast jalutasin poni maha tiirukesega kitsemetsas, käitus väga tublisti.

No comments: