ponid

Reedel käisime Kaari ja Ronaldiga üleval põllu peal sõitmas. Alguses tundus, et on liiga tugev tuul kuid tegelt polnd hullu midagi. Hästi mõnus oli. Poni polnd küll nii hea kui eelmine kord, kuid mulle tundus et tegin liiga lühikese soojenduse ja võtsin ta ise liiga kokku ning seetõttu hakkas impulss kaduma. Järgmine kord proovin paremini teha. Tore oli see, et möödas paistab olevat aeg, kus pidi teise hobuse juures püsima vaid saab üksi teises põlluotsas omi harjutusi teha ja ta ei karda, et täitsa üksinda jääb. Lõpus tegime kiiret galoppi ka põllu peal ringidena ja ta täitsa tahtis joosta ja ma ei pidanud sundima. Tegin natuke pikemalt galoppi kui tavaliselt, et noh võhma treenida või nii. Pärast läksime järve sumpama :) Trumm vist oleks tahtnud pikali visata madalas vees, igatahes jube kahtlane oli :D Peaks ta teinekord soojaga peale trenni kordega sinna viima, mine hullu tea, võib-olla viskabki pikali vette. Igatahes tegime tiiru järves ja siis koju ära.

Laupäeval käisin viimast korda Riksi vaatamas. Viisin talle porgandeid ja jalutasin veits niisama temaga õues. Oli nunnu nagu ikka. Veits kõhn aga see-eest lihaseid oli juurde tulnud (Y) Äge soeng oli talle ka lõigatud, hullult sobis. Tukk oli kolmnurka lõigatud nagu oleks kõrvamüts peas ja ta nägi ilus välja sellega :)

Esmaspäeval käisin laudas asju rääkimas :D Niiet vb peaks suvel vasikatest ka teile jutustama hakkama :D Vaja praktika teha.

No comments: