trennid, trennid

Tegelikult ma väga ei saa aru enam, mis mõte on siia kõike kirja panna igavaid igapäevatrenne :D Või noh need ei ole nendel hetkedel igavad aga kuidagi üksluine on kirjutada neist :P Ning mu eelmise postituse lõpu optimism sai ka läbi peale seda kui ma esmasp koolis feilisin haledalt :D Aga see oli pooleldi täielik ebaõnn ka.

Reedel siis sõitsin kahte poni nagu kirjutasin ja Trummiga hüppasin. Laupäeval jätsin talli vahele ja õhtu lõppes linnas... Tegelikult ma tahtsin Vigriga sõitma minna küll aga siis hakkas vihma sadama. Pühapäeval kobisin peale lõunat talli, andsin Anetile trenni ja siis grillisime tallis õhtu otsa :) Trennis tahtsin et nad alguses lati peal jalavahetust teeks aga ei tulnud välja ja siis väikse ristikese peal. Vahepeal käisin ise seljas ja lõpuks tuli Anetil ka mitu korda järjest päris kenasti välja. Õhtu jätkus siis sellega, et mina hakkasin grillmeistriks ja Anett assisteeris mind usinalt :D Ise jäime muidugi oma tööga rahule ja natuke saime rebastele ka viia :)

Esmaspäeval Anett helistab et tal kõik võtmed ja asjad tallis, et ta ei saa ei koju ega talli jne :D No ok, ma siis tulen järele sulle kooli :D Edasi talli ja siis ühes jutis tegime juba trenni ka ära. Hüppetrenn. Kenasti läks, takistused jälle raskemad ja mitte ühtegi tõrget. Ainult ühe lattaiaga oli Trummil mingi teema, no ei näind ta seda takistust korralikult või... :D Lõpus tuli ikka ilusti ka ja väikse parkuurina jne.

Teisipäeval käisin Trummiga ise maastikul. Kokku oli meid lausa 5 ehk siis Trumm, Vigri, Brethila, Memphis ja Muusik olid trennis ning Fränky üksinda jäi koju. Mõnus üle tunni ring oli, Trumm sai kohe aru et sammu peab venitama mitte tippima. Suurema kambaga on kõvasti rahulikum ka ja üleüldse oli tore :) Galopis ainult tahab natuke kiiresti joosta kohe sabas, traavis juba hoiab ise vahet. Ühtegi auku ka ei kukkunud seekord :)

2 comments:

Grete L. said...

sealne territoorium on maastikuks või käite raadil ka? :D

Triin said...

Sealsel territooriumil venitab äkki mingi max 15 min sammuringi ära :D Ikka lennuvälja taga põldudel ja teede ääres :)