Kõike huvitavat + VÕISTLUSED

See nädal on meil kenasti läinud. Okei, tegelt teisipäevane trenn oli halb, Riks oli väike ja loll ja me ei saanud ideaalselt hakkama :D Aga see selleks.
Kolmapäeval harjutasime veel ratsutamist Riksiga, ei läinud kõige paremini ratsastuse osa. Aga hüppamine oli norm. No välja arvata see, et ma põlvega posti taha kinni jäin täie galopi pealt ja suure sinika sain.
Reedel oli tore. Riksu oli nagu täitsa hobune juba, palju mõnusam oli sõita. Galopis väheke koondas ka ja traavis jäi stabiilseks. Lõpus tulin paar korda väikest risti ka, et lihtsalt harjutada teda üle takistuse minema. Siis aga vahetasime Anetiga hobused ära! Nägin esimest korda kõrvalt, kuidas Riks ratsaniku all jookseb. Ja Riksile ka esimene kord võõra ratsanikuga midagi enamat teha kui käe kõrval samm. Päris huvitav oli vaadata, jäin rahule täitsa. Mina madistasin Trummiga niisama, püüdsin teha motiveerida aga liiga hästi ei läinud. Skeemi proovisin ka sõita aga väga lapergune tuli kuna takistused olid ees :D

Laupäeval käisime Trummiga võistlemas. Ihastes toimus kahevõistlus, mina võtsin osa keskmise raskusega maneežisõidust, Anett sõitis kerget kahevõistlust. Väga õnnestunud valikud ja õnnestunud tulemused. Mina sain ABC 2-2 skeemis 66,04% ja omas arvestuses esimese koha. Peale sõitu oli kohutav tunne, nagu poleks kunagi nii halba sõitu teinud. Ebatäpne ja veidi ebastabiilne kuid Tartumaa konkurents pole väga tugev ka. Ma ise hindasin enda sõidu ikka nii madalaks aga tegelt kõrvalt paistis hoopis teistmoodi. Aga mul on hea meel, et mu latt kõrgel on, vähemalt ei pea pettuma :D Anett sõitis laupäeval skeemi ABC 1-1 ja sai samuti üle 66%, mis on väga hea tulemus. Pühapäeval oli takistussõit. Anett sõitis 70cm parkuuri kenasti puhtalt läbi ja lõpptulemus IV koht! Supertublid, väga hea meel on, et auhinnalisele kohale sai. Niisiis joppas mõlemil ja jäime kõik võistlustega plussi.

3 comments:

Ingrid said...

Ma just vaatasin (nagu üleüldiselt, mitte teie sõitude kohta :D), et mu arust punkte nad jagasid küll üsna heldelt seekord. Või siis ei ole ma piisavalt selliseid kergete skeemidega võistlusi vaatamas käinud. :P Aga ega see kokkuvõttes nii väga ei loe kah - teistega sõitjatega võrrelda saab ikka samamoodi.

Triin said...

Mu meelest nad jagasid aasta tagasi samal võistlusel samamoodi väga heldelt neid :D Seal on äkki mingi selline loogika, et hästi palju on lapsi sõitmas ja ei taha et keegi neist mingi 30% lõpetaks ja siis paremad saavadki ulme summasid. Et noh teistel võistlustel (Harjumaal) saadud protsentidega neid võrrelda ei anna küll aga omavahel nagu sa ütlesidki.

* ...Siku .. * said...

(Y)
kuidagi tuleb ju lastesse ka süstida seda et ei pea neid skeeme kartma.