Vahepealsest

Oleme Riksiga 2x platsil sõitnud ja 2x veel maastikul käinud. Maastikul on palju toredam kui platsil. Riks on veel natuke toores korralikuks platsiratsastuseks. Aga muidu on tubli. Rahulik ja sõbralik. Platsitrennidest pole mul midagi rääkida peale selle, et nüüd oleme platsil ka galoppi teinud.
Eelmise nädala maastik oli selline actionit täis. Ann tuli meile teejuhiks kaasa ja siis me pidime koerte kadalipu läbima(Riks ja Vigri tahtsid minema joosta) ja lõpus turnisime. See viimane oli mõnus. Siis jõudsime ühe mõnusa põllu peale, kus otsustasime galoppi teha. Ann ees, mina järel Riksiga ja meie taga Vigri ja Triin. Ja siis kukkus Triin alla, sest Vigri tegi kitseka. Ei tea kas suurest rõõmust või energiast. Aga Triinul sai õlg väga haiget. Nüüd ta ei ratsuta jälle. Tulime jala koju ja Ann ajas lahtiseid koeri minema.
Selle nädala esmaspäevasel maastikul käisime koos Anetiga. Võik ja hall uudistasid poste ja asju, vähe araks lõid vaepeal. Aga muidu saime pea 9km ringi tehtud. Või õigemini edasi ja tagasi kokku. Läksime nii kaugele kui minna sai, st pinnast oli. Tegime palju traavi ja galoppi tegime ka. Riks väsib muidugi rutem ära kui Trumm aga ta on väga tubli ikka.

No comments: