Maastik!

Kolmapäeval sai Anett Stenilt hüppetrenni. Kuna olin haige, siis ei sõitnud vaid vaatasin niisama pealt. Trenn läks päris normaalselt ja paistab et kõik jäid rahule. Alguses oli poni vähe uimane aga siis ta ehmatas enda peeru peale ja läks päris funki täis ja siis oli juba õige hüppeponi hoog :D Aeglase hooga ma alati kardan, et ta nüüd lendab sisse... Sten pani julgelt ühe takistuse meetri peale ka, sest Anett julgelt vastas nii küsimusele, et palju ta umbes üksikuna hüpanud on... Ei suur takitus tuli kenasti, midagi pole öelda.

Neljapäeval käisin Riksiga ratsutamas, kuna hüppetrenni vaadates tuli isu ja on ju vaja treenida ka hobust... Sõitsime oma pundiga väliplatsil. Tegin sammu ja traavi, Riks oli päris tubli. Ta üldse ei karda ratsanikku õnneks. Võttis kogu asja väga rahulikult.

Laupäeval käisime maastikul :) Kordet ei teegi Riksile ette, pole vaja lihtsalt. Kõigepealt käisime Saadjärves jalgupidi, kuna ilus soe ilm oli. Alguses Riks, Trumm ja Ronald kolmekesi jõllasid vett ja põdesid seal reas, ise jube uudishimulikud. Pärast kui vette ära said, siis olid kalad valmis. Sumasime seal tükk aega ja Kaari proovis traavi ka, jube vedrutas :D Kuna vesi hea madal pikalt, siis oli päris mõnus. Riks mängis ka ehk siis kraapis jalaga vett. Peale seda läksime koplite vahelt teed mööda mäest üles. Ja me saime voore peale, kust oli super vaade :) Nüüd ma tean, mida tähendab Vooremaa kaitseala - mäed ja järved. Väga kift oli. Tee viis meid põldude vahelt aina edasi, väga hea pinnas, autod seal ka ei sõida. Minnes tegime enamuse sammus ja natuke traavi ka, kuskil 2,5km pärast pöörasime tagasi. Tagasitulles tegime juba palju traavi ja galoppi ka :) Riksil tundus mõnus pikk galopisamm. Poni käitus väga kenasti ja meil oli lõbus. Tahaks juba uuesti :)