Tooma tall!

Kuna Rügemendis läksid asjad nii hapuks kätte ära, siis lasime jalga sealt lõpuks. Jauramine kestis juba päris pikalt ja kuna kokkulepet ei saavutanud, siis läksime terve üüriliste pundiga minema. Nüüd oleme päris uhkes ja korralikus kohas - Tooma tallis Saadjärve ääres. Meie neli pudulojust said oma kopli, see on päris suur ja mõnus. Ühesõnaga kõik tundub hää.

Reedel käisin hommikul vaatamas meie karvikukarja ja viisin natuke varustust sinna. Kõik nosisid kenasti koplis. Võtsin Riksi sisse ja käitus väga hästi, õnneks oli tallis teisi hobuseid ka sees. Kõigepealt tegin kordet ette veits ja siis ronisin selga. Meie kolmas trenn lahtiselt. Korde peal ma polegi temaga sõitnud vaid kohe hakkasin lahtiselt. Täna siis tegin mõlematpidi rohkem kui ringi traavi ja traavis suunamuutuse ja väga hea oli. Väravakohast jooksis ka traavis kenasti mööda. Igati tubli oli ja lõpetasin ära ka. Mis ma ikka teda rohkem piinan, parem vähe ja hästi :)
Talliga olen ka rahul, boksid on normaalsed, koppel on hea suur, heinarull ees ja aia äärde ritta pandud automaatjootja, lakukivi ja mineraalid.

2 comments:

Liis said...

Väga viis talli valisite (Y) ;)
Edu.

L.

Carmen said...

Mul sugulane peaks ka seal töötama :p