Trumm naudib

Pean veel lisama seda, et Trumm on ilmselgelt oma uue elupaigaga rahul. Erinevalt tavalisest stsenaariumist (juttude järgi) on Trumm väga kiirelt ja hästi kohanenud. Seal on üks ülbik, kes uusi tavaliselt mingi 3 nädalat terroriseerib ja karja juurest eemale ajab. Aga on aru saada, et Trumm on palju reisinud ja talle vahetanud ja oskab kohaneda. Ta ise võtab asja maru rahulikult, ei provotseeri teisi ega tekita üldse mingit segadust. Lepib oma positsiooniga ja sisustab aega söömisega enamasti :D Seega ei ole ka mingit madinat ja ta on kenasti karja vastu võetud.

Tõenäoliselt on Trumm maru rahul sellega, et karjamaa on suur ja rohi roheline :) Mida paremat saaks veel tahta, kui et terve päeva suurel alal ringi jalutada ja sooje ilmu nautida. Püherdada saab nii, et kõriauguni ja süüa on ka palju. Kõik on rahulik ja linnud laulavad :D Boks on mõnus, 2x päevas saab müslit ja muud. Plats on heasti kopli kõrval. Üksinda tallis olemine ei valmista samuti probleeme. Karjamaahobuse lõhn on ka juba küljes :)

Pilte saate vaadata http://fotoalbum.ee/photos/angeth/sets/980917/

2 comments:

Ingrid said...

Oot, kas ta Kavildas ei olnud siis karjamaal või? :P

Triin said...

Kavildas ta oli kogu aja talvekoplis. Karjamaa polnud kevadel veel piisavalt ära kuivanud et neid sinna tampima lasta. Sügisel olid omad põhjused.