Me oleme tagasi! :D

Noh, niivõrd-kuivõrd. Põhiline on, et surnud me pole :D Vahepeal on iseäranis palju juhtunud ja plaanitud. Alustades allakukkumistest ja ponitaltsutamistest kuni tallivahetuseni välja. Toimus mis toimus aga nüüd oleme otsaga Ratsarügemendi tallis, kohe päris Tartu linnas. Suuremad sündmused olid vahepeal treeningutega õue kolimine, müsli ostmine, krossiplatsil lustimine ja otseloomulikult tallivahetus ;)

Ratsarügemendi talli kolisime pühapäeval, koos kõige suure tavaariga. Nüüd Trumm jääbki siia, Anett võtab poni suvel oma hoole alla. Mina lähen ilma hobuseta Tallinnasse. Eks seal vaatan edasi, kas rahuldun Crite või kellegi muuga või hoopis köidab järjekordne hullumeelne idee Saaremaale hobushoppama minna. Tuleb mis tulema peab.

Trumm paistab olevat rahul uue talliga, eks ta on juba väga kogenud reisija ka. Tasakaaluka ja mõistlikuna ta ise tüli ei nori ja kiusu ei provotseeri. Esimene trenn ka seal tehtud. Eks ta vähe passis kõike seda takistustekola platsi ääres ja linte ja muid huvitavaid asju aga ei midagi ülereageerivat. Paar kõksu pidin ka kohe esimesel korral tegema, ei saanud ilma. Vähe uimane ta praegu on aga uus jõusöödakogus peaks ta peagi lustlikumaks muutma, oh õnne!

2 comments:

Grete L. said...

vahva! palju hobuseid seal alles on?

Triin said...

Hetkel on 6 hobust. Vahepeal oli 9 aga enne minu tulekut läksid 4 tk ära.