Trummiga kelgutamas :)

Täna käisime Anetiga kahekesi tallis. Tõime ponid sisse, jätsime Rutsi tekki kuivatama (pealtpoolt) ja hakkasime Trummi ette valmistama. Peputekk, sedelgas, veorihmad, valjad, ohjad. Pluss kelk. Ja läks kõigepealt ohjamiseks ja siis kelgutamiseks :) Alguses sõitsin ise natuke, siis proovis Anett natuke. Ja siis mahutasime ennast koos kelgu peale :D No raske on Trummiga teha midagi naljakamat, käisime selle kelguga mitu korda ümber :D Kelk oli nii kitsas ja kui tasakaalust välja läks siis olime lumes jälle. Trumm vedas väga hea meelega, jooksis hea hooga. Ja nii me seal tasakaalu hoida püüdsime suures vihinas :D Palju nalja sai. Sinka-vonka tulime :D Ei täitsa mõnsa oli, poni oli ka tubli :)
Selle naljaga ühel pool, läks Anett Rutsiga ratsutama. Panin neile seekordki libiseva alt külgedele ja andsin trenni ka. Traaviosas palusin lisaks tavapärastele kujunditele ja mõningastele üleminekutele väikseid volte, traavilatte, täisistakut. Galopp oli alguses jube, jäik ja sääre-ratsme vahelt väljas. Siis aga palusin suurel voldil palju üleminekuid teha ja lõpuks oli juba päris hea :) Ühesõnaga jäin nende trenniga rahule.
Lõpus ponidele tekid selga ja tulime tulema. Kiiremast talliskäigust ei tulnud küll midagi välja :D Aga päev läks asja ette!

1 comment:

Anonymous said...

Mõnuus.. selline vaheldus on mõlemale hea.
Kelli :)