Selle aasta esimesed trennid

Kõigepealt viisime ponilised väliplatsile lumme jooksma. Tegid omi rõõmuhüppeid ja kiirendusi, eks nad on palju seisnud ka. Sumpasid hoogsalt ja me siis vaatasime tsirkust. Päris tore oli ponisid lõbutsemas näha.
Peale seda oli maneeži minek. Kati Remiga, Mariliis Odiniga ja Anett Rutsiga ratsutama. Mina panin alguses Trummi kordele, et vaadata kuidas lonkega lood. Vahepeal polnud midagi, vahepeal nagu oleks imeväike käiguvahe olnud. Ja siis nagu oleks komistanud ja siis lonkas megalt natuke aega. Ja siis jälle imevähe. Arvatavasti kabjaaluses asi, kuskile otsa astunud ja ikka veel hell sealt. Ja nüüd nagu polekski häda kuni selle hetkeni, kuni kivi otsa astub. Siis panin Trummari ohjade vahele ja sai niimoodi jalutatud maneeži pidi, meelde tuletatud. Lõpus käisin Rutsil ka korra seljas, pika puhkusega nad ikka väheke unustavad ja natuke metsistuvad :D Mitte et ta midagi teinud oleks aga ratsastus polnud enam nii hea. Lõpuks käisime jalutasime Trummiga ohjates mööda teed ühe majani ja tagasi, eks ikka ettevalmistused ettepanekuks :D Vahepeal passis aga siis ohjad pingule ja vajadusel natuke kurja häält või piitsa ja käisime otse edasi :D Tal pole väga meeltmööda üksi ebaturvalistes kohtades käia aga saab hakkama. Nüüd mõtlengi, et peaks temaga mingi päev ikka ratsa maastikule minema. Lumel käimine ei tohiks talle erilisi probleeme valmistada ja kui valmistabki, siis on teada et rohkem ei või. Maneežipinnast aga tema kabjake praegu ei kannata. Raudu ei hakka ka selle pärast lööma, eestlane ju, peab hakkama saama. Rutsi karv on suurema tekitamisega ilusamaks läinud aga Trumm on endale küll vammuse selga kasvatanud :S Ei kujuta ette mis pärast, endal 3 tekki praegu ööpäev läbi seljas. Järgmine talv peaks ikka kaelaosaga ostma... Või siis klippama. Või juba see talv klippama, kui suuremaks treeninguks jälle läheb.

2 comments:

Grete L. said...

yay, ma pole ainuke, kes eestlast sisse pakib. :D

aga kaelaosaga on väga head! kui läheb valikuks, siis eelista seda, mis on koos, mitte eraldi kaelaosa ja tekk. Sest meil tallis ühel kaelaosa keerleb, teisel vajub tahapoole...

Mis suurus sul see Bucase tekk on?

Triin said...

Bucase tekid 125cm seljale, üks neist müügis ka.
Järgmine talv hakkan veel varem pakkima, ÄKKI saab seda mammutikarva kasvu sportlooma sarnaseks kunagi... Mulle meeldib oma tervet ja igasugustes tingimustes ellujäävat ponilist poputada :D Ta hoiab nii megahästi tekke ka ja on üldse varustuse suhtes väga viisakas. Mis siis viga tekitada :D
Ja kaelaosaga kui ostan, siis kindlasti ühes tükis, sest muidu hakkab see äär sisse soonima + igal juhul etem ühes tükis. Lisaks sellele surve jaotamisele ka kindlam kaitse ilmastiku eest jne.