püha mooses

Pole jälle ammu kirjutanud, mul selle ajaga vähe kehvad lood. See-eest kirjutab mu sõitja aeg-ajalt ponidest http://mahammustab.blogspot.com/
Võistlemas käisime vahepeal :) Hobunurmes 60-70cm. Tiba naljategemine oli, polnud just ideaalsed sõidud kuid siiski puhtad. Ja kuna väikses parkuuris said kõik n-ö kohale, kes karistuspunktideta lõpetasid, siis sain 2 rosetti :D Rutsiga unustasin parkuuri paar korda ära, uhasin niisama mööda platsi, hüppasin üht lattaeda täitsa diagonaalis, kaotasin jalused, võtsin hobuse seisma ja üks hetk ka lõpetasin. Trummiga suutsin juba õiged pöörded meeles hoida, mitte nii palju uhada kuid sõit oli heliefektidega ehk ma tegin igasuguseid hääli, et Turumtšik ei tõrguks/passiks/puterdaks vaid hooga üle hüppaks. Siiski üks hüpe tuli täiesti kohapealt aga tõrge polnud. Kokkuvõttes võin rahule jääda, sest kõrvalt nägi palju asjalikum välja ja mis kõige tähtsam - super kogemus ja siiski karistuspunktideta parkuurid, hõissa!
Järgmiseid võistlusi plaanin kuu lõpus, Ihaste kahevõistlus. Seni aga tuleb treneerida, tasuta piiritust juua ja üldse üks õige veterinaariatudeng olla. Nägemist!

No comments: