igapäevaelust

Esmaspäeval sõitsin Trummiga, Anett Rutsiga. Mul läks megahästi, Trumm oli kohutavalt tubli ja lausa uskumatult töötas kaasa. Lausa lust oli sõita, enda hobusega ikka kõige parem :) Koondas ja punnis seal nii, et ma tundsin ennast nagu superhobuse seljas :D

Teisipäeval hüppasin Rutsiga, Anett sõitis Trummiga ja tegi mõne madala hüppe kaasa ka prooviks. Polnud väga hüppetrenni tuju, Ruts kippus tiba kihutama jne. Et siis läks tavaliselt, tegime kõik asjad läbi lihtsalt.

Kolmapäeval korraldasin endale super hommiku. Ärkasin teadmisega, et ma ei lähe kooli. Päike paistis, hommik oli mõnusalt karge, maa kohati valge veel, taevas selge. Rahulikult sõin, panin ennast valmis ja sõitsin talli. Õhkkond oli mega, vaatasin oma hobuseid sellel kenal hommikul rahulikult koplis näkitsemas. Siis võtsin Trummi ära, panin valmis ja suundusime maastikule :) Väheke kartis nagu ikka, ühe kännu peale läks päris paanikasse aga edasi oli hea. Mul oli plaanitud üks kindel ring kaardi pealt aga mul tekkis õige tee leidmisega väike segadus ja seal oli mingi koeraga maja ka, niiet pöörasin otsa ringi ja hakkasin endale teist ringi leiutama. Sellest tuli lahe maastikulkäik. Meil kõik kohad põlde täis niiet polnud probleemi sõitmiseks mõnda leida. Galopeerisime mööda põlde kergelt mäest üles, Trumm nautis ja lasin tal väheke saba sirgu ka ajada. Jõudsime künka tipule, vaade oli kena :) Sihtisin edasi üle järgmise põllu ja leidsime end ATV krossiraja juurest. Turnisime seal väheke ja läksimegi koju ära. Pärast puhastasin hunniku varustust korralikult ära, päris palju aega läks aga asi sai tehtud.

1 comment:

Anonymous said...

Olge põldudel ettevaatlikud, kõigile maaomaikele ei meeldi hobuste jäljed ;)