niisama

Täna siis võeti Trummil rauad alt ära. Just vaatasin, kaua need tal all olid olnud - 3,5 kuud :D Mitte just kuigi eeskujulik number... Aga tal kasvavad kabjad aeglaselt ja on hästi tugevad, seega väga mugav nii siis, kui rauad all kui siis, kui ei ole. Säästukabjad, mida ilma raudadeta olekus on tarvis värkida kuskil poole aasta tagant ja siis need on ka veel ilusad. Raudadega läks ka odavalt, terve suve ja sügise peale vaid 1 komplekt.

Ilmad on rõvedalt porised, koppel rõvedalt mudane. Eks miskit pole parata. Loodan lihtsalt, et võimalikult vähe vihma sajaks, et võimalikult vähe oleks tekkide kuivatamisega probleeme :D Sest et ka kiidetud Bucas ei suuda siiski veekindlaks jääda!!!

Treeningud lähevad normaalselt, olen rahul. Hetkel ma küll ei treeni just kuigi palju, olen hetkel Tallinnas :D Seega kolmapäevast pühapäevani toimetab Anett ponidega. Kollasega olid vahepeal mingid tagasilöögid, ta ei saanud hästi parematpidi aitamisvõtetest aru aga eks ikka juhtub ja läheb mööda, muidu ju tubli :) Müüa proovin ka teda uuesti... Alguses oli plaan alles kevadel aga mõtlesin vaadata mis nüüd juhtuks.

Talliomaniku võistlushobune suutis ka ennast vahepeal ära lõhkuda, nüüd siis terveneb. Paneb mõtlema, kui kergesti hobused ikka ennast vigastada suudavad.

No comments: