Olid võistlused

Enne võistlusi oli täpselt nii, et kui ma õues sõitsin, oli super! Trumm oli nii tubli. Aga kui ma maneeži läksin, oli õudne :D Kartis suht paaniliselt tagumist äärt. Ise mõtlesin, et äkki tal tekib seal väljapääsmatuse tunne, kuna teda sinna "sunnin" ja seal piiran, ei luba minema joosta. Ja siis ta ei tahagi üldse sinna minna. Suht keeruline oli nii võistlusteks valmistuda. Skeemi sõitsin läbi korra õues ja korra sees, rohkem polnudki mahti :D
Päev enne võistlusi ja võistluspäeval(17.04) tegin esimese soojenduse kõigepealt õues platsil. Oli väga hea idee, sest siis saime lõdvestatult ja normaalselt sooja teha, ei pidanud kaklema vms. Võistlustel olid tagant õnneks postid ära viidud ja seal kohtunike alas oli ka inimesi. Seega poni nägi, et polegi nii jube koht kui eelmised korrad tundunud oli. Soojenduse tegin siiski veits liiga pika (25 min õues, 30 min sees + 3 võistlejat enne mind) ja ta vajus skeemi sõitmise ajal veits ära. Aga igatahes parem variant, kui paanikas tõmblev hobune! Suure kartmise jms tõttu arvasin, et skeem läheb suht metsa, et äkki ei julge sinna taha üldse minnagi. Aga polndki nii hull, tulemus 61,3%. Skeem oli siis A11 ehk K.N.-Special. Sellise protsendiga muidugi koha peale ei saanud aga jäin ise rahule :) Metsa läksid paar üleminekut, üks voldike ja keskmine traav. Khm, seda viimast meil ei eksisteerigi :D Pealegi oli see otse kõige koledamasse nurka ja suht loobusin, et vähemalt järgmised elemendid välja tuleks. Kohtunikud olid Anders Sucksdorff ning Anu Art.
Järgmised päevad käisin vaatasin natuke koolitusi ehk harisin ennast. Oli kasu küll :) Oleks võinud isegi osa võtta, aga noh, erinevate asjade kokkulangemise tõttu läks nagu läks. Poniga jooksime õues platsil käe kõrval ringi ka ja tegime niimoodi mõned väiksed hüpped :D Päris vahva oli. Ja siis lasin värskeid väikseid rohuliblesid süüa ehk selle kevade esimene murul söötmine.

No comments: