poni teeb trenni

Kevadel välja kuulutatud projekt "Trumm suvega vormi" oli vahepeal läbi kukkumas, kuid nüüd olen kolm nädalat suutnud täiesti arvestatavalt trenni teha. Võin öelda, et sadulavööd saab küll juba kõrgematesse aukudesse tõmmata.

Tänu teraviljakoristusele oleme saanud erinevaid põlde mööda sõita ja kõvasti galoppi teha. Poni julges iga korraga jälle kaugemale minna ja galoppe nautisime mõlemad. Hetkel on ainult üks väike põllujupp sõitmiseks jäänud, kuid asi seegi. Poni tahe hakkab regulaarsest trennitamisest raugema, kuid ta on täiesti probleemivabalt nõus külaringi jalutama, mis on suur asi.

Ükspäev tegi poni vea ja oli isegi nõus võõrast rada pidi kodust eemale minema. Kuna jõudsime kruusateele välja, siis kasutasin kohe juhust ja kappasin ringiga läbi metsa koju. Minu võit.

Muidu ta üksi ratsa metsa minema pole nõus. Seega viisin korra ta käe kõrval metsa ja siis kappasin seal :D Kui ta juba metsas on, siis on nõus edasi minema. Aga rahul ta polnud ja küttis ennast järjest enam üles ning see oli nagu plahvatusvalmis pommi otsas istumine. Tal tekiks nagu rämedad parakad metsas. Ilmselgelt sai liiga aeglane ja väike ring tehtud (11 km) ning poni oli metsast välja tulles palju püssim kui metsa minnes.







No comments: