Tasapisi edasi

Aeg lendab, kõik on kenasti roheliseks läinud aga see kuumus ja sääsed küll meele järgi pole. Seega olen küll püüdnud regulaarselt tallis käia aga toimetanud tasapisi. Nüüd ootan vihma, et saaks taas platsil sõita ilma tolmupilve uppumata. Brokiga olen käinud maastikul ja teinud ka pikemalt järjest traavi. Trummiga tegin vahepeal sadulata trenne aga nüüd on ta natuke unarusse jäänud (kuna temaga üksi kodust kaugemale minna ei saa), kuid eelmisel nädalal võtsin ta kahel korral kaasa maastikule jalutama (ise olin Broki seljas). Esimesel korral olime lausa poolteist tundi ja mõlemad käitusid kenasti. Teisel korral olid natuke ärevil ja käisime vaid karjäärilombis sulistamas. Õnneks mõlemad on parajad kalad ja hea meelega tegid kõhud märjaks.

Üldiselt plaanin võtta suht vabalt. Ratsutan nii palju ja niiviisi nagu viitsin. Roheliste valede teemas tundub võistlemas käimine ka paraja ressursside raiskamisena, või mis? :D Mida hooaeg edasi, seda tagasihoidlikumaks muutuvad plaanid aga ega selles midagi halba ka pole. Kabjasusside katsetused jätkusid järjekordse uue paariga - seekord Scoot Boot ja need on päris lahedad. Allpool leiate ka pildi nendest. Ja veel sinililledest ja õitsvast jänesekapsast ja kõigest muust ilusast.
















2 comments:

Grete L. said...

Kas karjääris või mudas käies sussid paigast ei liigu ja lahti ei tule? Nt easyboot glove'dega.

Ma pole siiamaani tellinud oma obesele susse, aga Vihoriga kruusa peal ei saa üldse käia praegu, nii hellitab. Vaatasingi, kas glove või epicuid.

Triin said...

Ma pole mudakatseid teinud aga kui valiks selle järgi, et peab vees käima, siis soovitaks Scoot Boot'i - need jooksevad veest tühjaks kõige paremini ja ei jää lirtsuma. Suures mudas on kõigiga risk, et jääb kinni (ka raudu nii alt ära tõmmatud). Aga kehvi kohti sammus läbides ei juhtu ilmselt midagi.

Põhireegel on ikka see, et mis kõige paremini istub, see kõige paremini ka jalas püsib. Esiteks siis vaadata mõõtude järgi, et mis tallaosa sobib. Teiseks päkaosa jm istuvus, mis selgub alles kasutades.