Taas tavapäraselt trennitamas

Lõpuks sai see talv läbi, plats ja metsarajad sulasid välja ning liigvesi on ka peaaegu kadunud. Eelmine nädal ratsutasin üle mitme-mitme kuu taas 5x nädalas. Ilusate ilmadega tuli see nii sundimatult. Kõva trenni veel ei tee, kolm korda käisin lihtsalt tunnikese kaupa teedel jalutamas, korra tegin ratsastust platsil lisaks jalutusele ja nädala lõpus oli rahulik kahetunnine metsakas.

Võib öelda, et hobune on soojaga maha rahunenud. Kuigi kaks kuud polnud metsas käinud, siis B käitus täiesti adekvaatselt. Oli ettevaatlik ja vahtis palju ringi aga pigem nagu uudishimulik, liikus meelsasti ja minema joosta ei tahtnud. Välja arvatud siis, kui kaitseväelased oma autodega kolonnis tulid. Alguses oli chill aga kui neid autosid järjest tuli ja tuli, siis ta enam ei suutnud paigal püsida ja keeras ära. Eks ma siis hüppasin alla ja kahekesi oli juba palju julgem nad mööda lasta :)

Projekt "Trumm suvega vormi" sai ka alguse. Tal on selline vaat kaasa vedada, et selle projekti õnnestumises ma nii kindel pole :D Aga kui õnnestub teisi talli ratsutajaid ära kasutada, siis mine tea. Tuleb lihtsalt järjepidev olla.

Kabjasusside katsetusi jätkan ka tasapisi. Hetkel on plaan sõita pooled korrad papudega ja pooled korrad ilma, et stimuleerida nii paljaid kapju kui harjutada sussidega. Jalas püsivad ja kruusal liikumist hõlbustavad aga ma ikkagi ei ole nende kuju ja istuvusega päris rahul. Tahaks KÕIKI maailma mudeleid proovida aga see on kahjuks nii kulukas :D Hetkel siis toimiva komplektina ees Easyboot Glove ja taga Renegade Viper (koos Classicu heel captivator'iga) aga mõlemad on üsna snug fit. Taha võiks proovida Scoote, esimestele on need ilmselt liiga avatud (päkast). Täiesti puudub kokkupuude Equine Fusion sussidega, neid isegi soovitatakse rännakusse erinevalt Cavallodest (Hoof Boutique soovitused) ja neid peaks saama ka ebastandardsetele kapjadele ümber tõmmata. Ette tahaks proovida veel vahepealses mõõdus Renegade susse aga kuna see on uus mõõt ja järelturul veel ei liigu, siis kallis tahtmine. Niisiis tuleb häid pakkumisi otsima hakata, et oma proovimishimu rahuldada :D






No comments: