Brooklyn update

Jalg sai vist terveks :D Armitriip on veel järel, see vist jääbki, lisaks natuke paksem koht. Aga kõik läks algusest peale tegelikult väga hästi, sest ta ei longanud ju kordagi. Noh alguses, kui see jalg sodi oli, siis ikka hoidis korralikult aga käis nelja jala peal. Edasi oli valuvaigisti ja antibiootikumi mõju all. Jalutas mul käe kõrval sammus ilma käiguvaheta. Traavi tahtsin tasapisi küsima hakata aga kuna ta oli peast täiesti soe peale 2,5 nädalat puuris istumist (2x päevas käe kõrval jalutamine doesn't help much), siis ei tulnud kordetamisest suurt midagi välja. Ühel õhtul siis andsin alla ja lasin ta maneeži lahti. Võite ette kujutada, kuidas see segane mitu minutit pukitades ringi kihutas :'D







Seejuures ta lonkama ei hakanud. Peale mõnepäevast maneežis harjutamist lasin ta üksi koplisse, olin ise talli juures terve aja. Ca tunni pärast tuli ta tagasi kahe uue katkise koha ja vereniredega :)))))) Sest ta on lihtsalt meister. Või pigem, et ta ei ole raudpuuride hobune. Võrreldes trellijalaga olid need muidugi köömes (vanasti läksin selliste peale ähmi ja andsin previcoxi aga noh enam mitte). Lõikasin lahtise nahajupi kääridega ära ja rõõmustasin endiselt, kui hästi ta laseb oma jalgu tohterdada. Edasi hakkas elu tavalisse rütmi tagasi loksuma. Brok käis koplis, teiste hobustega lahtiselt platsil lustimas ja hakkasin teda tasapisi töösse tagasi võtma. Jõudsin isegi sadulasse uuesti.




Ja külas käisid hobust pildistamas Kristina ja Kelly.










Siis saabus maikuu ja olenemata lumest kolis Brok karjamaale! Jee! Väga lahe oli vaadata hobust 12+ha karjamaal nagu vaba loom. Sinna ta oma unistustes kuulub. Ja sinna ta on praeguseks metsistunud :D Edasisest koos paljude piltidega järgmises postituses, mis tuleb kindlasti veel sel kuul.

No comments: