Brooklyn

Vahepeal käisin Soomes Rutsil ja Remarkil külas, olid toredad ponid ilusas tallis. Veidi linnatallilik pidamine aga inimesed olid toredad.

Siis sai minu tulevaseks võistlusratsuks Brooklyn. Pole vist enam eriline saladus :D Hobune elab praegu Võrumaal. Väga palju praegu trenni ei tee aga käisime Kilgis kahepäevases "treeninglaagris" kuna maal nii palju parme, et polnud võimalik treener Marist sinna kutsuda. Osutus üle ootuste heaks käiguks, hobused said harjuda nii maneeži kui väliplatsiga, värviliste lattide ja muude asjadega. Minu noorele oli niiiii palju uusi asju aga ta oli nii tubli :) Transport ja laadimine sujusid kenasti, võõrad platsid ja peeglid võttis kiirelt omaks, hirnatas palju kordi aga ei käitunud ettearvamatult. Pigem väsis nii ära, et esimesel päeval ei hakanud trennis galoppi üldse tegemagi :D Hea oli piiritletud platsil sõita sirgeid ja saada aru, mida ma siis seal seljas tegelikult teen või ei tee. Teisel päeval tulime ka traavilatte ja hobune sai ruttu aru, mida tahetakse. Niiet võin tema suhtumisega väga rahul olla.

Trummi on ka uue inimese otsingul, sest tema aeg Kilgis hakkab läbi saama. Eks näis, mis elu toob, loodaks ikka mõne aruka lapse leida. Poni on endiselt väike numpsik :)






Piltide autor Mari Ann

No comments: