Sügis '14

Kolm poni kolmes eri tallis aga neil kõigil läheb hästi.
Trumm on oma eluga jõudnud taaskord takistussõidu lainele. Ei tea, kas on vahelduse mõttes hea, aga igatahes olevat tubli :D Seekord treener Maris käseb, poob ja laseb niiet mina olen puhtalt nime poolest omaniku rolli taandunud :D Olen käinud paar korda värkimas ja aitasin poni ära ka pügada. Ning kui kellelgi on pretensioone seoses pügamisstiiliga, võib minu poole pöörduda. Iga aasta keegi ohib, et tagurpidi pügatud aga see toimib ja on isegi suht loogiline kui nüüd mõelda paksude karvaste ponide ja tekilõigete peale :D Igatahes loodan neid varsti oma silmaga võistlemas näha. Järgnevad pildid Kellylt.



Ruupor on endiselt Massu ratsaklubi poni. Ka tema pügati ära. Juttude järgi läheb tal hästi, harjutab samuti hüppeponi elu. Väga midagi temast rääkida ei oska...


Ja lõpuks Remark, kes elab siis Sepa tallis. Olen tegelikult vähe ratsutamas käinud ja sedagi peamiselt maastikul. Väikses maneežis sõitmine ei paku pinget. Alguses sai trenni ka tehtud kui veel õues norm pinnas oli, isegi võistlustel käisime aga need olid emotsionaalselt nii kurnavad stardid, et ei viitsi neist eriti kirjutada. Pmst oli nii, et Särka 60-80cm rada oli raskem sõita kui kevadine Ecu 80-90cm :D Okserid olid laiad, kaunistused ja lillepotid kenad... 90cm ei hakka rääkimagi, mul kadus igasugune takistussõidu isu ära :D Sõidud ilmselt kõige ilusamad polnud aga poni oli megatubli, hüppas vapralt. Mina klammerdusin suht hullult ja jäin maha ja niisama segasin hobust. Aga see selleks, mul on hunnik ilusaid pilte, kodused jällegi Kelly tehtud. Nautige minu kõige ilusamat ja andekamat poni :)














3 comments:

Anonymous said...

Oh, wow. Remark on nagu minu unistusteponi :)

Triin said...

Aga palun, osta ära!

Anonymous said...

Peab tõesti jõuluvanale kirjutama :D

Tegelikult mulle väga meeldivad võigud.