treeningud ja võistlused

Treeningud on läinud laias laastus hästi, oleme seni 3x metsa ka jõudnud. Ja metsarajad on SUPERVINGED, ma ülirahul tallivalikuga :D Vahelduseks mõnusad liivarajad ja mägedes ronimise võimalus. Rännakuhobused vaikselt valmivad.
Ponid on ilmselt oma eluga rahul, eriti Trummi, et saab karjamaal elada. Tuletab normaalse hobuse elu meelde. Kahjuks talle meeldib siiski süüa koguaeg.
Kaks värvilist takistusejubinat ehitasime ka, värvisime ära ja viisin talli. Päris uhked on, nendest tuleb loodetavasti kunagi hiljem pilte :D Remarkile need muidugi nii palju ei meeldinud.
Laupäeval käisin Remarkiga võistlemas Ihastes. Jõudsin paar hüppetrenni teha enne ja viimasel matsu ka panna niiet tunne polnud kuigi hea. Ega metsas lappamine ratsastusele ka just toetavalt mõju. Registreerisin end 60cm ja 90cm. Esialgu madalat, et ta kindlasti läbi hüppaks tõkked ja enesekindlust saaks, reaalselt oli see kuni 60 ristidega niiet täitsa väike lasteparkuur, saime puhta sõidu eest rosetikese ka :D Päeva jooksul poni õnneks rahunes maha ja ei lapand enam ringi, väsis ja oli normaalne. Ja suutis selle 90 parkuuri täiesti kenasti läbi hüpata ning mitte latte puudutada. Ise tegin aint paar viga ja viimasest süsteemist tõmbas mööda. Aga ses suhtes oli hea, et ei pidanud ümberhüppeid tegema ega autasustamist ootama, sai kohe koju ära :D Päev ilgelt venis kah ja mul oli jällegi elunärv sees selle 90 kõrguse pärast, kodus ma endiselt nii kõrgeid hüpata ei julge eriti...




No comments: