Edu hallile Läänemaal!

Vahepeal olen käinud Trummiga sõitmas jälle. Alguses ei julgenud sõitagi (tahtis trikke teha) aga mõne trenniga muutus täitsa mõnusaks :) Vana hea huvitav poni, raske kirjeldadagi, sest minu jaoks iseloomustab teda vaid üks sõna - TRUMM. Ilmselt saab ainult Anett aru, mida see tegelikult tähendab :) Ihastes on juba täiskevad, suvised saapad võtsin kasutusse, ponil jalad kuivad ja väliplatsid on ka kõigest meeldivalt niisked. Välihooaega siiski avada veel ei söendanud, ilmselt soovib poni kõigepealt üksi seal hullata.

Ados on aga kevad koos kogu võimaliku muda ja isetekkeliste tiikidega. Uued kummikud olid mu eelmise aasta parim investeering :) Laisale ja vähenõudlikule sobivad need ka ideaalselt ratsutamiseks. Mõlemad ponid enam-vähem taas treeningusse toodud, võik siiski tõsisemalt kui hall, sest esimesega tahaks võistlema jõuda aga teine läheb minema.
Võigu superponiga käisin eile jälle Maris Kartau hüppetrennis. Läks hästi ja Maris on äge, üks väheseid treenereid, kelle trennides ma käia viitsin. Seekord tegin ise rohkem vigu aga poni areng on küll igal nädalal tunda. Hüppas kõik kenasti ära ja oli täitsa märg kuid jaksu oli isegi trenni lõpus järel, ilmselt sai õigel hetkel lõpetatud :)

Täna saatsin Ruupori ära Massu Ratsaklubisse. Läheb sinna esialgu rendile lasteponiks. Loodetavasti kõik sujub ja ta mingi jamaga hakkama ei saa. Loomu poolest sobib ta sellisesse kohta ideaalselt :) Kogu suhtlus sealsete inimestega on olnud äärmiselt meeldiv ja usun, et poni eest hoolitsetakse hästi.

Remarkil on nüüd paar nädalat olnud teine ratsanik veel ja poolrent jätkub. Pole kõige lihtsam poni oma tundlikkuse ja erksusega, kuid niivõrd heatahtlik ja püüdlik, et nende koostöö areneb tõusvas joones.

No comments: