Sõmka again

Olen jälle Võrumaal. Reedel ei viitsinud sõita. Laupäeval sõitsin Armsa ja Ultraga. Armas üllatas positiivselt, jooksis pikema sammuga, pika ja lõdva sammuga nagu peab :) Selg oli ka suht ok. Mingit jauramist polnud, selline mõnus treening. Ultra oli alguses paljulubav, ei hakanud lappama ega midagi. Aga galopis erutus ja lippas ringi nagu ei tea mis. Aga noh selle kohta, et ta vahepeal seisnud oli terve aja, jäi ikkagi kenasti kontrolli alla :D Siis hoidsin veel Tarzanit kinni kui Randy selga läks ja jalutasin neid veitsa. Tarzaanuška käitus täitsa viisakalt.
Pühapäeval käisin Armsaga sõitmas, seekord ei läinud nii hästi. Aga no norm. Alguses passis palju ringi, isegi ehmus, oli kange. Lõpus kippus väheke ratsme taha ronima. Aga no mis seal ikka, järgmine kord paremini. Lisaks andsin Randyle Ultraga trenni, täitsa üllatavalt hästi läks neil.
Esmaspäeval pidin hommikul ära minema aga asjalood muutusid hilisemaks. Seega vaatasin kuidas hobustel kabjakesed korda tehti. Ja siis sattusin Tarzanit ohjama, kuna ta hakkas Randyl kohe alguses jaurama. Tal oli vist mingi viga sisse sattunud või T ära ehmatanud, igatahes läks vahepeal närvi ja hakkas keerutama täiega. Siis hakkasin vaikselt temaga proovima, ta lihtsalt ei saanud aru tegelikult ja rahuliku selgitamisega asi paranes. Lisaks andsin trenni Randyle ja Ultrale, panin neile penerolli ka ette. Läks jällegi täitsa hästi.

No comments: