Tere jälle! :D


Asi läks vahepeal käest ära, no mitte midagi ei suutnud kirja panna. Ka mitte oma kirjalikku päevikusse. Häbi-häbi.

No igatahes on palju juhtunud vahepeal. Kolmest ponist on järel kaks. Hall sai suht ära taltsutatud, rallisin temaga mööda platsi ringi lõpus jne. Ainult valjaid ei saanudki norm pähe lõpuni. Tema nüüd müüdud.
Kollasest pole lahti saanud. Kui keegi tahab, siis 3000 EUR, super hea iseloomuga, tulevik takistussõidus. Liigub väga kergesti, erk ja tundlik, ei tõrgu, maastikul käib vabalt, halbu kombeid pole.

Trumm jäi vahepeal suht unarusse, kuna nende noortega oli vaja töötada. Vahepeal sõitsin kõik kolm päevas ja päris ära väsitas nendega madistamine :D Igatahes 1.august olid koolisõiduvõistlused meil tallis ja siis oli vaja Trumm jälle vormi ajada. Kukutud sai palju :D aga asja sai. A skeemis üllatuslikult teine koht 11-st, L skeemis teada kolmas koht 3-st :D Vähemalt auhinnalised mõlemad, kogemusena ka hea. Peale seda oli Trumm tükk aega superhea kuni täna sai jälle kukutud :P No juhtub, ma andsin talle ükspäev 3 peotäit kaera rohkem ja suht palju õli niiet arusaadav tema kreisi olek. Katseta veel lisaenergiaga eksole... Uus koolisõidusadul on meil ka, Canaves, jube mugav :) Stübbeni hüppeka müüsin maha, Evely vana universaali ostsin ka endale, kasutuses kollasel. Kuldsed suulised sain Trummile, vaja oleks veel kuldsete pannaldega valjaid. Mis veel... ponid elavad nagu sporthobused, saavad 3x päevas süüa, veetakse muudkui välja ja sisse, käivad talli juures väikses koplis jne.

Igatahes... suvi hakkab läbi saama :( Sügisest lähen Tartusse veterinaariat õppima. Eks näis mis ponidest saab.. Critega olen ka nüüd paar päeva Niitväljal sõitmas käinud ja lähen veel. Mega vahe ikka hobusel ja ponil, lihtsalt meeletu. Päris mõnus on sõita, hea vaheldus ja kogemus :)

1 comment:

Ingrid said...

Ma ka veterinaariasse ;)