ponid valmistuvad

Kunagi käisin korra Trummiga sõitmas. Poni oli nädalakese puhanud oma uue suurendatud kaeranormiga aga trennis küll tunda ei olnud :D Sõitsin õues, et põnevam oleks aga poni oli lontu ja siis otsustasin maastikule minna. Ponil oli õnneks täpselt põllutuju niiet mingit jauramist polnud :) Käisime põllul galopeerimas, igatpidi tegime, ponil sai jooksutuju ära joostud :)



Üle-eelmine neljap kuni esmasp olin jälle Võrumaal. Sõitsin 4x Armsaga, kordetasin Eksit. Armas oli kokkuvõttes tubli, arenes edasi. Tegime mõne hüppe ka vahelduseks. Rohkem suurt ei mäleta enam :D





Eelmisel nädala teisipäeval andsin korra Anetile hüppetrenni ehk siis vedasin takistusi meeletult, raaaaaaaaaaaske oli ja pidin pärast väliplatsilt maneezhi tagasi ka vedama, ei lubatud jätta kuskile. Poni oli tubli, panin ka 80 okseri ette lambist ja läks kenasti :)

Eelmise nädala reedel käisime kursaõega häälega korra Sõmkas :D Palju nalja sai nende autode ja asjadega xD Käisin Randyle trenni andmas, mõned hüpped tegi ka.

Sel nädalal käisin teisipäeval Trummi juures, kursaõde oli ka ja ratsutas mul hobuse soojaks. Tegin paar hüpet kuna takistused olid veel üleval ja siis sõitsin skeemi läbi. Ponil oli küll rohkem hüppetuju aga tuli sundida teda koolisõiduraamidesse. Ja kergendades skeemi sõita ma ka ei oska, no ei saa ju hobust tugevalt sääre-ratsme vahele võtta, siis vingerdab seal... :D Skeem on ka nõme, liiga lihtne ja blablabla

No comments: